Logo Barga HVIT.png

MELLOMVEIEN 18

1/4

NY TOPPLEILIGHET PÅ 122 KVM

Leiligheten som selges er selve "kongeleiligheten" da den ligger i toppetasjen og er den største av alle leilighetene i Mellomveien 18 A.

Leiligheten skiller seg ut i fra de andre ved at den har 3 soverom, ekstra god takhøyde, sjøutsikt, flott en-stavs eikeparkett i alle rom og et tøft HTH-kjøkken med spotter under overskapene. I tillegg kan de store klassiske vinduene med dype vinduskarmer nevnes.

Logo Barga HVIT.png

1/4

LYS OG LEKKER LEILIGHET MED ROMSLIG BALKONG

Logo Barga HVIT.png

Denne flotte leiligheten ligger i 3. etasje med en romslig balkong vendt inn mot bakgården. 

Med sine 97 kvm kan den blant annet by på 2 romslige soverom, et moderne kjøkken med integrerte hvitevarer, stort flislagt bad med opplegg for vaskemaskin og store vindusflater som gir godt med naturlig lysinnslipp.

1/4

PERFEKT TIL FØRSTEGANGSKJØPER

Her får du en helt ny og innholdsrik selveierleilighet utenom det vanlige. Leiligheten har en gjennomgående høy standard og ligger svært sentralt til med gangavstand til "alle" fasiliteter. 

Med sine 48 kvm byr den på en spennende planløsning som går over 2 plan med en fantastisk takhøyde. 

Denne leiligheten bør oppleves!

Logo Barga HVIT.png

1/4

STOR 2-ROMS MED UNIK TAKHØYDE

Logo Barga HVIT.png

Store vindusflater som gir godt med lysinnslipp er en av kjennetegnene til Mellomveien 18, og denne leiligheten er intet unntak.

Her får du blant annet en unik takhøyde som gir en god romfølelse, romslig stue og kjøkken med god møbleringsplass, stort soverom, flislagt bad med moderne innredning og et flott hjørnekjøkken med integrerte hvitevarer.

1/4

FLOTT OG MODERNE SELVEIERLEILIGHET

En lekker og moderne selveierleilighet på populære og attraktive Lademoen. 

Leiligheten er på 47 kvm, går over 2 plan og har en spennende planløsning med store oppholdsrom. Som alle de andre leilighetene i prosjektet har selvfølgelig denne også en gjennomgående høy standard. 

Logo Barga HVIT.png

1/4

UNIK OG MODERNE TOPPLEILIGHET I 4.ETG

Logo Barga HVIT.png

En unik og moderne toppetasjeleilighet på 85kvm. 

Her får du blant annet en romslig stue og kjøkken med god møbleringsplass, hems, stort soverom, flislagt bad med moderne innredning og et flott kjøkken med integrerte hvitevarer.